ការចម្អិនអាហារ ដោយប្រើចង្ក្រាន ហ្គាសនោះ នៅ ពេល ខ្លះ អាច ប្រឈម នឹងបញ្ហាហ្គាសមានពណ៌ក្រហម និង មានម្រែងភ្លើងជាប់យ៉ាងច្រើន ធ្វើឲ្យឆ្នាំងខ្មៅពិបាកសម្អាតណាស់។ វិធីងាយៗ ក្នុងការ ធ្វើ មិនអោយខ្មៅគូទឆ្នាំងសូម ប្រើអំបិលរោយ ពីលើ ចង្រ្កានហ្គាសឲ្យសព្វមុននឹងចម្អិនអាហារគ្រប់ពេល ៕
(អត្ថបទដកស្រង់ចេញពីទស្សនាវដ្ដី អង្គរធំ ច្បាប់ ១០៦)
បញ្ចេញមតិ